User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Päivittäinen rukous - 2018-07-11

Jumalan läsnäolo

Herra, auta minua olemaan täysin elävä
Sinun pyhälle läsnäolollesi.
Sulje minut rakkauteesi.
Anna sydämeni olla
yhtä sinun sydämesi kanssa.

Vapaus

On niin helppoa jäädä kiinni tämän elämän rikkauksien ansoihin. Suo, oi Herra, etten olisi ahneuden enkä itsekkyyden vallassa. Muistuta minua siitä, että parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia.
Rakkaus, nauru, huolenpito ja jakaminen.

Tietoisuus itsestäni

Tässä hetkessä käännän ajatukseni sinun puoleesi, Herra.
Tahdon jättää syrjään arkiset askareeni ja huoleni.
Tahdon levätä ja virkistäytyä sinun läsnäolossasi, Herra.

Jumalan Sana

Matt. 10:1-7

Jeesus kutsui kaksitoista opetuslastaan luokseen ja antoi heille vallan karkottaa saastaisia henkiä ja parantaa kaikkia tauteja ja vaivoja.

Nämä ovat niiden kahdentoista apostolin nimet: ensimmäisenä Simon, toiselta nimeltä Pietari, ja hänen veljensä Andreas, Jaakob Sebedeuksen poika ja hänen veljensä Johannes,  Filippus ja Bartolomeus, Tuomas ja publikaani Matteus, Jaakob Alfeuksen poika ja Taddeus,   Simon Kananeus ja Juudas Iskariot, joka sitten kavalsi Jeesuksen.

 Nämä kaksitoista Jeesus lähetti matkaan annettuaan heille ohjeet:

"Älkää menkö vierasheimoisten keskuuteen älkääkä mihinkään Samarian kaupunkiin.  Sen sijaan menkää Israelin kansan eksyneiden lampaiden luo ja julistakaa: 'Taivasten valtakunta on tullut lähelle.'

Ajatuksia tämän päivän tekstin äärellä

Active
Default
  • Tässä evankeliumin kertomuksessa Jeesus kutsuu kaksitoista ihmistä, joiden kanssa Hän haluaa olla, ja sitten Hän kertoo heille siitä, mitä Hän palavasti haluaa tehdä. Vaikka Jeesus kutsuu meitä kaikkia, se kohtaa meistä jokaisen ainutlaatuisella tavalla.
  • Kuuntele, kun Jeesus kutsuu sinua olemaan kanssaan ja lähettää sinut sitten kertomaan evankeliumia omalla ainutlaatuisella, vain sinulle ominaisella, tavallasi. Hän haluaa sinun myös tajuavan sen, että Hän kutsuu sinua tekemään kanssaan työtä sillä tavoin kuin vain juuri sinä voit.

Vuorovaikutus

Reagoinko, kun rukoilen Jumalan Sanan mukaisesti? Tulenko haastetuksi, lohdutetuksi, vihastunko?

Kuvittele Jeesus seuraasi, istumaan tai seisomaan viereen, ja puhu Hänelle tuntemuksesi, niin kuin puhuisit luotetulle ystävällesi.

Päätös

Kiitän Jumalaa näistä hetkistä, joita olen viettänyt yksin hänen kanssaan ja jokaisesta oivalluksesta, jonka olen saattanut saada tekstistä.

Aamen

Jos päivittäinen rukous on ollut sinulle merkittävä tai jos sinulla on ehdotuksia tai oivalluksia, kuulemme mielellämme niistä lisää sinulta.

Lisää Pyhästä tilasta

Rukouksen nettisivun ylläpidosta vastaavat irlantilaiset jesuiitat